Kádak

EGY KIS PIHENÉS
Válogasson hatalmas választékunkból!

Egy kád vízben elnyúlni egy fárasztó nap után, nincsen jobb érzés. Nálunk a legjobb minőségű fürdőkád kínálatból válogathat. Oldalunkon a kiválasztott kád adatlapján kénylemesen megadhatja a vásárolni kívánt kád méretét, választhat hozzá előlapot és az egyéb kiegészítőket mint kád lefolyó, kádkapaszkodó, fejpárna, de akár színterápiákat is rendelhet a kiválasztott kádtest -be. A furdoszoba-szaniter.hu oldalon és partneroldalunkon az axosaniter.hu -n az összes minőségi kádat gyártó céget megtalálja.

 

Relaxáció kényelmesen? Igen!

Relaxáció kényelmesen? Igen!Fürdőszobánk nem csak az általános tisztálkodás vagy ruháink mosásának tere lehet. Ki ne szeretne egy fárasztó nap után elnyújtózni egy nagy kád meleg vízben, elengedni magát és relaxálni. Sokan azonban sajnos nem tudják ezt a fajta relaxációt teljesen kiélvezni. Kényelmetlen, szűk kád vagy éppen csak egy sima zuhanyzó ahol muszáj állnunk nem túl ellazító hatású.

 

Forduljon fürdőszobai gépészettel, bútorokkal és kiegészítőkkel foglalkozó cégünkhöz! Találja meg az Önnek tökéletes kényelmet nyújtó fürdőkádat! Kádak terén is sok fajtával találkozhatunk mind kialakítás, mind funkciók terén, ezért nem ár olyan üzletben nézelődni, ahol nagy fürdőkádkád választékból válogathatunk. Fontos, hogy testünk hosszában és széltében kényelmesen elférjen, könnyű legyen a ki- és beszállás, fekvésnél fejünket kényelmesen elhelyezhessük. Ezeket a szempontokat figyelembe véve bátran nézelődjön weboldalunkon fürdőkádjaink között! Egy egyenes kádba szeretne nyújtózni vagy esteleg jobban kedvelne egy sarok- vagy aszimmetrikus kádat? Nálunk minden fajtából nagy választékkal találkozhat! Ha modernebb külsőt szeretne, extrémebb látványt, akkor válassza a manapság még nem annyira elterjedt különálló kádakat!

 

Fürdőkádak mellett honlapunkon egyéb kiegészítőket találhat, hogy fürdőszobája minden igényét kielégítsen!