Lámpák, csillárok

Minden, amit tudni érdemes a lámpákról, csillárokról és függesztékekről

lámpák, csillárok és függesztékekA fénynek mindenhol fontos szerepe van. A munkahelyek, közintézmények és otthonunk kialakításánál egyaránt kiemelt figyelmet kell fordítani a világításra, hiszen ez befolyásolja az egész helyiség hangulatát és vele együtt az ott tartózkodó emberek közérzetét is. Nézzük, hogyan érdemes választani a lámpák, csillárok és függesztékek hatalmas kínálatából!

Az a legfontosabb, hogy milyen helyiségbe keressük az ideális világítást. A nappaliba fontos például, hogy jó erős fényű lámpa kerüljön, hiszen itt töltjük általában az esték nagy részét is, itt fogadunk vendégeket és ez a lakás központi része. Ha a helyiség nagyobb területű, akkor érdemes akár több függesztéket is választani, amelyeket egymástól viszonylag távol elhelyezve, egyenletes megvilágítás biztosítható. Hálószobába kevésbé fontos a fényerő, ide inkább hangulatos, szórt világítást adó lámpa kell. Ebbe a helyiségbe sokan szívesen választanak a díszesebb csillárok közül, amik igen elegánssá varázsolják a szobát. A konyhába megint másra van szükség: célszerű például az ebédlő asztal fölé is egy függesztéket helyezni, de a munkaterület megvilágításához népszerű a pici, beépíthető LED lámpák használata. Az általános fényhez szintén jó választás lehet egy elegáns csillár is. A csillárok nem illenek viszont a vizes helyiségekbe. A fürdőszobába inkább egy egyszerűbb lámpát érdemes helyezni, ami lehet akár szintén egy beépíthető modell is, de népszerűek a függesztékek is. Fontos azonban, hogy a fürdőszoba lámpák nagy páratartalomnak lesznek kitéve, ezt vegyük figyelembe választáskor! A helyiségben szükséges lehet erősebb fény is, például a reggeli készülődéshez, de érdemes egy-egy hangulatvilágítást biztosító terméket is beszerezni. A mellékhelyiségben a legnépszerűbbek az egyszerű megjelenésű függesztékek.

Ha lámpát, csillárt, illetve függesztéket szeretne vásárolni, nálunk a legjobb helyen jár! Nézzen körül kínálatunkban, és ha kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, keressen fel minket bizalommal!

Hangulatos fények a fürdőben: fürdőszobai lámpák

Hangulatos fények a fürdőben: fürdőszobai lámpákA fényeknek nagy szerepük van egy otthonban, nem mindegy, hogy melyik szobába, milyen helyiségbe milyen világítást választunk. Lehet sejtelmes, meghitt, hangulatos a lámpa, vagy csillár által közvetített fény, de bizonyos helyekre tiszta fények kellenek. A fürdőszoba az a hely, ahol többféle világítást is be tudunk építtetni.

Itt nagy szükség van arra, hogy igazán minőségi fürdőszobai lámpáink legyenek. Többféle fürdőszoba lámpát találhatunk például a Sapho kínálatában.Sokszor előfordul, hogy a túl sárga fények, a félhomályos megvilágítás csak hátráltat a készülődésben. Nem látjuk a sminkelés, készülődés közben, hogyan mutat valójában a külsőnk, hiszen az utcára lépve, természetes fényben egészen mást kapunk, mint amit a rossz minőségű fürdőszobai világításban láttunk. A tükör köré, vagy közvetlen fölé épített fürdőszobai lámpák tehát alapvető világítótestek!

Azért ne feledkezzünk meg a hangulatvilágításról sem, amit felkapcsolhatunk, ha egy hosszú nap után lazítani szeretnénk a fürdőkádban. A sejtelmes fényeket LED csíkokkal teremthetjük meg, de egy design csillárt is beszereltethetünk!

Keressen minket bizalommal, és válogasson fürdőszobai lámpáink közül!

Otthonunk minden részén fontos a világítás, de minden helyiség más fényeket kíván. A fürdőszoba többféle funkciót tölt be, ezért érdemes egy kicsit nagyobb figyelmet szentelni a fürdőszoba lámpák kiválasztására.

Először is szükség van egy általános világításra, amit használhatunk fürdéshez vagy öltözködéshez. Ez nem kell, hogy olyan erős legyen. Azonban vannak olyan feladatok, amikhez kevés egy általános világítást adó fürdőszoba lámpa. Sminkeléshez, borotválkozáshoz erősebb fényekre van szükség, melyeket a legjobb, ha a tükör két oldalán helyezünk el. Ha szeretnénk, ezen kívül érdemes még hangulatvilágítást is lehetővé tenni egy további lámpával. A fürdőszoba lámpák kiválasztásánál fontos, hogy figyelembe vegyük, hogy a lámpatest megfelelő védettséggel rendelkezzen nem csak párával, hanem még az esetlegesen kifröccsenő vízzel szemben is!

Szeretné megújítani a vizes blokkokat? Forduljon hozzánk, és válasszon kedvére fürdőszoba lámpáink közül! Nagy választékkal várjuk!

 

Markslöjd és Italux lámpákkal az Ön fürdőszobája is stílusosabbá válhat!

Markslöjd lámpákkal az Ön fürdőszobája is stílusosabbá válhat!Minden fürdőszobának megvan a maga hangulata, egy olyan stílus, ahol a fogkefetartó is illeszkedik az előzetesen eltervezett koncepcióba. Önnél a skandináv egyszerűség dominál? Ha így van, bizonyára szívesen illesztene be egy olyan lámpát a környezetbe, ami ebben a letisztult, természetközeli stílusban készült.

A Markslöjd lámpák pontosan ilyenek. Legyen az plafonra vagy falra szerelhető típus, esetleg állólámpa, a Markslöjd termékeiben nem fog csalódni! Ahogyan a skandináv stílusra, úgy ezekre a Markslöjd lámpákra is jellemző a harmónia, egyszerűség, kevés díszítés, a természettel való szoros kapcsolat, semleges színek, formák.

Egészítse ki fürdőszobáját, újítsa meg a világítást, tegye teljesebbé a helyiség stílusát eredeti Italux lámpákkal! Ha nem csak fürdőszobájába keres lámpát, termékeink között otthona más helyiségébe is találhat ideális megoldást! Bátran nézzen körül nálunk, és amennyiben felkeltettük érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeink egyikén!