Fürdőszobai csőradiátor

Kellemes hőmérséklet a fürdőszobában? Csőradiátorokkal lehetséges!

Kellemes hőmérséklet a fürdőszobában? Csőradiátorokkal lehetséges!Ha a vásárlók a fürdőszobájukba keresnek fűtőtestet, választásuk igen gyakran a csőradiátorokra esik, nem véletlenül, ugyanis az ilyen típusú fűtőberendezések kifejezetten a helyiség körülményeihez alkalmazkodnak, sokoldalúak és nem utolsó sorban kiváló minőséget képviselnek.

Az ingatlan központi fűtésrendszerébe köthető csőradiátor tulajdonképpen egy speciális radiátor, aminek a csöveiben forró víz áramlik. A hagyományos radiátorokhoz hasonlóan bizonyos időközönként szükséges szelepen keresztül légteleníteni annak érdekében, hogy a víz megfelelően áramolhasson a rendszerben és rendeltetésszerűen lehessen használni a csőradiátort.

Mivel a csőradiátorok különböző kialakításban és méretben kaphatóak, még a legszűkebb, legkisebb területű fürdőszobának is megoldható a fűtése, ugyanis nem foglalnak nagy helyet, emellett beszerelésük is rendkívül egyszerű. A kellemes hőmérséklet biztosítása mellett a törölközők gyors szárításáról is gondoskodnak.

Nézzen körül bátran, és rendeljen kínálatunkból minőségi Arezzo design, Sapho, Radeco csőradiátort!

Miért érdemes a csőradiátor mellett dönteni?

Amikor elmúlik a nyár, bizony könnyen kihűlnek a falak a lakásban, és amint lejjebb esik a hőmérséklet, azonnal könnyebb megfázni, különösen a fürdőszobában. Mit lehet ez ellen tenni? A csőradiátorok beszereltetése egy kiváló megoldás.

A csőradiátornak nemcsak a fűtési szezonban veszi hasznát, hanem egész évben. Már most megéri a központi fűtésre kapcsolható, EU szabvány szerint készült csőradiátor beszereltetése, hiszen eggyel több helyre lehet majd tenni a száradó törölközőket. Nyáron nincs szükség fűtésre, de szabad helyeket nyer a radiátorral teregetéshez, ami egy kis fürdőszobában igen helytakarékos megoldás.

A helyben száradó törölközők praktikusak, nem kell értük bemenni a szobába, egy karnyújtásnyira ott van a száraz, meleg törölköző a kezünk ügyében. Kínálatunkból dizájnos, változatos megjelenésű, prémium radiátort rendelhet.

A csőradiátor a közelgő őszre és télre komfortosabb, melegebb fürdőszobát ígér. Forduljon hozzánk bizalommal, és kérjen bővebb információt feltüntetett elérhetőségeink egyikén!

Króm csőradiátor? Igen!Fürdőszobánk és egyéb vizesblokkjaink fűtését számos módon megoldhatjuk. Viszont, mint mindenhol, úgy itt is a funkció és a külcsín dominál, és pontosan ez az igény hívta életre az úgynevezett törölköző szárító csőradiátorokat.

A csőradiátorok tehát két funkciót töltenek be, a helyiség fűtését látják el, illetve különböző textíliáink szárítását is végezhetjük rajtuk. Persze ez már magában is remek, viszont egy tényezőre érdemes odafigyelnünk, mégpedig a küllemre. Csőradiátorunkat érdemes a fürdőszobánk hangulatához igazítanunk, erre pedig mi sem lenne alkalmasabb, mint a króm. A króm csőradiátorokkal egy olyan egyedi fürdőszobai berendezéssel gazdagodhatunk, amit biztosan nem bánunk meg!

Ha még ennél is modernebb hatást szeretne elérni, válasszon az Arezzo design antracit színű radiátorai közül, vagy a Sapho, Radeco designradiátor kínálatából.

Vásároljon tőlünk króm csőradiátorokat és élvezze az utánozhatatlan stílust, valamint a sokrétű felhasználhatóság kényelmét! Króm csőradiátoraink kizárólag minőségi darabok, ezért garantált, hogy évekig kiszolgálják majd igényeit, és egyedülálló elemei lesznek fürdőszobájának! Ha kérdései adódnának termékeinkkel kapcsolatban, keressen fel minket elérhetőségeinken!