Riho fürdőszoba

  Képtalálat a következőre: „riho logo”

A RIHO termékeire megbízhatóságuk miatt 10 év teljes garanciát vállal,ami kiterjed a szín élénkségére is! Kínálatukban fellelhető a zuhanytálcáktól kezdve a zuhanykabinokon át a kádak és hozzá tartozó kiegészítőkön keresztül a fürdőszobabútorok is! Több kádtípusnál 1 cm-es peremmagasság és matt felület jellemző, amivel sokkal nagyobb választékot tárnak elénk felújítás előtt! Ráadásul szinte minden termékük fellelhető bemutató termükben a  Budapest, 11.kerület Budafoki út 60. szám alatt .  A GRID zuhanykabinok különlegességét a fekete alumínimum keret biztosítja. RIHO masszázs rendszereket akciós áron vásárolhatnak meg minden termékkel együtt webshopunkon az alábbi oldalon: ITT

Fürdőszoba felújítás? Spóroljon a költségeken Riho termékekkel!

Ha felújításról van szó, természetes, hogy a vevők többsége a lehető legkedvezőbb áron szeretne hozzájutni a munkálatokhoz szükséges alapanyagokhoz, berendezésekhez. Szerencsére a különböző barkácsáruházak, kereskedések mindig készülnek valamilyen kedvező ajánlattal azért, hogy ne legyen anyagi akadálya annak, hogy a vevők megteremthessék otthonukban a rendezett, korszerű körülményeket. Amennyiben Ön fürdőszoba felújítás előtt áll, és kedvező áron szeretne hozzájutni új kádhoz, zuhanytálcához vagy kabinhoz, fedezze fel a Riho termékeket!

A Riho termékekkel most lehetőség van a spórolásra, ugyanis webáruházunkban a márka összes árucikke 10 % kedvezménnyel vásárolható meg. Ez az akció visszavonásig érvényes, amit érdemes kihasználnia, hiszen most úgy juthat hozzá minőségi zuhanytálcákhoz, kádakhoz, hogy nem kell mélyen a pénztárcájába nyúlnia értük. A Riho termékek régóta elérhetők a fürdőszobai termékek piacán, és megbízhatóságuknak köszönhetően roppant népszerűek. A gyártó elsőrangú alapanyagokkal dolgozik, és a technológiát sem bízza a véletlenre, így e két tényező határozza meg a Riho fürdőszoba termékek kiváló minőségét. Bármelyik Riho terméket is választja, hosszú távon számíthat a megvásárolt kádra, zuhanytálcára vagy kabinra.

A megbízhatóság mellett a Riho nagy gondot fordít a termékek esztétikai tényezőire is. A választékban roppant ízléses, modern fürdőszobai berendezéseket találnak a vásárlók, melyekkel igényes és harmonikus környezetet tudnak kialakítani otthonukban.

A Riho termékekkel most csak előnyös helyzetbe kerülhet felújításkor, vágjon bele bátran a munkálatokba, és használja ki az akciót! Vásároljon kedvező áron minőségi termékeket, hosszú távra otthonába, és élvezze a gyártó berendezéseinek kényelmét, ízléses látványát! Ha kérdései lennének a Riho termékekkel kapcsolatban, vagy az akcióról szeretne bővebb információkat megtudni, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.