Sarokkádak fürdőszobába

Miért döntsön a sarokkád mellett?

Miért döntsön a sarokkád mellett?Manapság számos kádtípus közül válogathatnak az emberek. A klasszikus, vintage kialakításúaktól kezdve egészen a modern, letisztult formákig bármit választhatnak, azonban a gazdag kínálatból még mindig a sarokkádak a legnépszerűbbek.

A sarokkádak egyik nagy előnye, hogy kisebb és nagyobb fürdőszobában is egyaránt használhatóak, így nem kell azoknak se lemondaniuk a forró fürdőzésről, akik kis területű fürdőszobával rendelkeznek. Különböző méretben kaphatóak, általában 120 és 160 cm között, de bizonyos esetekben akár egyedi méretek alapján is gyártanak sarokkádakat. Vitathatatlan, hogy a sarokkádak rendkívül kényelmesek, akár több személy is elfér bennük, kiváló relaxációs központ hozható létre beépítésükkel, így egy kis testi- lelki felfrissülésért nem kell sehova sem menni, elég csak beülni a sarokkádba, és élvezni a kényeztető fürdőt.

Ha Ön is szeretné a testét és a lelkét otthonában kényeztetni, döntsön a sarokkád mellett! Megvásárlásáért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Sarokkád: kellemes és intim megoldás fürdőszobájába

Sarokkád: kellemes és intim megoldás fürdőszobájábaEgy kád alapvetően befolyásolja fürdőszobánk kinézetét és helykihasználását. Sok lehetőségünk van, ezért érdemes mindent alaposan átgondolni. Van azonban egy olyan választás, amivel semmiképpen nem nyúlhatunk mellé: a különlegesen exkluzív hangulatot árasztó sarokkádakkal.

A sarokkádak kisebb és nagyobb fürdőszobákba egyaránt beépíthetők, hiszen többfajta méretűek lehetnek. Hatalmas előnyük és egyben elragadó különlegességük, hogy a nagyobb típusokban két ember is rendkívül kényelmesen elférhet, így lenyűgözően intim hellyé varázsolhatjuk a helyiséget. A legtöbb sarokkádhoz kis ülőke is tartozik, ami tökéletesen megfelelő arra, hogy odapakoljuk fürdőszobai kiegészítőinket, kellékeinket, vagy esetleg zuhanyzás során ráüljünk.

Meggyőztük? Nézzen körül nálunk, és találja meg a tökéletes kialakítást, vásároljon tőlünk kedvező árakon Riho, Kolpa San, Polysan, M-acryl sarokkádat!

Felmerülő kérdéseivel bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Sarokkádak minden méretben

Sarokkádak minden méretbenAmikor a megfelelő fürdőkádat keressük fürdőszobánkba, akkor számos szempontot figyelembe kell vennünk, hiszen ez a berendezés még évekig kiszolgálja majd igényeinket, így nem érdemes elkapkodni a választást. Az egyik leginkább lényeges kérdés az adott darabbal kapcsolatban a méret és a kialakítás.

Végig kell gondolnunk, hogy mekkora hely áll rendelkezésünkre a célra, és ha ez megvan, akkor azt kell eldöntenünk, hogy az adott terület mekkora részét szeretnénk, hogy a kád foglalja el. Itt jönnek képbe az egyedi igények, hiszen még valaki kizárólag egy hatalmas sarokkáddal elégszik csak meg, mint például a Kolpa San Swan sarokkád, addig másoknak ez nem annyira fontos. Persze a méret mellett a forma és kialakítás is döntő lehet, hiszen számos sarokkád rendelkezik olyan plusz elemekkel, mint egy kifejezetten erre kialakított ülő felület,mint a Riho Neo sarokkád döntött falak a kényelmes fekvéshez, és így tovább.

Ha szeretne sarokkádakat vásárolni, akkor ne keressen tovább! Kínálatunkban minden méretben találhatóak ilyen kádak, és biztosan megtalálja majd azt a darabot, ami tökéletesen illik fürdőszobájához!   

Sarokkád szállodába is tökéletes választás!

sarokkád Amikor az ember nyaralni megy, fontos, hogy olyan helyet válasszon, ahol megfelelően ki tudja pihenni a hétköznapok fáradalmait. Ebben nagy szerepet játszik a szálloda és környezet is, ezért a hotelszobák kialakítására érdemes kiemelt figyelmet fordítani. Igen népszerűek például az olyan szállások, ahol sarokkád fogadja a vendégeket.

A sarokkád a pihenés egyik legjobb helyszíne. Az ember elfekszik a forró vízben, ellazul, és nem kell semmi másra figyelnie, csakis a kényelemre. Külön előnye, hogy akár két ember is elfér benne, és ezzel a nászutas lakosztályok alapkellékének számít. A sarokkád ugyanakkor ugyanolyan könnyen tisztítható, mint hagyományos társai, nem igényel semmilyen különösebb ápolást. A nálunk kapható termékek erősek, masszívak és strapabíróak, hosszú évekig kiszolgálnak nem csak háztartásokat, hanem szállodákat is.

Szállodájába keresi az ideális megoldást? Válasszon sarokkádjaink közül! Ha kérdése van, keressen fel minket bizalommal!

Wellness otthon: a sarokkád

Modern, rohanó világunkban szinte mindent megadnánk egy kis pihenésért, feltöltődésért a nap végén. Ha minden napot wellness élménnyel fejezhetnénk be, az óriási örömöt jelentene. Azonban ez nem is áll annyira távol a valóságtól, hiszen ma már számtalan olyan kiegészítő kapható fürdőszobánkba, amivel otthon saját wellness részleget alakíthatunk ki. Az egyik ilyen a sarokkád.

A wellness során általában azt élvezzük, hogy a forró vízben feküdhetünk, miközben az pezseg, kényezteti a testet, lelket. Ezt otthon a hagyományos körülmények között nehéz megoldani, ám erre van a sarokkád, mely hidromasszázs funkcióval is elérhető. A sarokkád ráadásul nem csak egy embernek kényelmes, hanem akár kettőnek is, ha szeretnénk közösen élvezni párunkkal az otthoni pihenést. A sarokkád szinte minden fürdőszobába beilleszthető, ezért, ha megvan az elhatározás, már semmi sem állíthatja meg álmaink megvalósítását!

Forduljon hozzánk bizalommal, ha sarokkádat szeretne, és rövid időn belül élvezheti otthonában a wellnesst! Széles termékkínálattal és kedvező árakkal várjuk!