Fürdőszoba felújítás

Fürdőszoba felújítás előtt áll? 

Fürdőszoba kialakításEgy fürdőszoba kialakítása sosem egyszerű feladat, hiszen számtalan szempontot figyelembe kell vennünk. A helyiség méreteitől, elhelyezkedésétől és kialakításától függően változhat a végeredmény is. A fürdőszoba berendezésénél örök kérdés, hogy zuhanyt vagy kádat válasszunk-e, illetve, ha az utóbbi mellett döntünk, akkor melyik kivitel felelne meg a leginkább.

A zuhanykabinok remek választásnak bizonyulhatnak, ha kisebb helyiségről van szó, illetve ha a rohanó életmódunk amúgy sem ad lehetőséget az órákon át tartó fürdésre. Továbbá a perem nélküli, zuhanytálca nélküli verziók kedvező megoldást kínálnak az idősebb korosztályoknak is! Napjainkban egyre divatosabb az úgynevezett Walk in zuhanyfalas megoldás.

A kádak világa már valamivel szerteágazóbb, hiszen számtalan méretű és formájú áll rendelkezésünkre. A sima téglalap alakú kivitelek bármilyen helyiségben elhelyezhetőek, míg a sarokkádak speciálisabb igények alapján alkalmazhatóak.

Bármelyiket is választja, érdemes azt megbízható helyről beszerezni, illetve egy szakértő tanácsát kikérni a témában. Ha Önnek is segítségre lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, és találjuk meg együtt az Önnek megfelelő kialakítást!

 

Modern vagy klasszikus?

Modern vagy klasszikus?Ha a fősodratú irányzatokat tekintjük, akkor manapság a lágyabb vonalakkal rendelkező klasszikus fürdőszoba bútorok, és a modern, kicsit elrugaszkodottabb formavilágú darabok közül válogathatunk, persze vannak egyéb lehetőségeink is, de ezek azok, melyekből a legnagyobb választékot találjuk.

A TBoss fürdőszoba bútorok között mindkettőt fellelhetjük, hiszen a gyártó igyekszik minden igényt maximálisan kielégíteni. A TBoss Milano bútorok a modern formavilágot testesítik meg, hiszen szögletes vonalaik és légiest hatást keltő falra szerelhető szekrényeik futurisztikus hatást kelthetnek, és egy letisztult, korszerű enteriőr remek elemei lehetnek. A TBoss Bianca inkább a klasszikus vonalat képviseli, hiszen a robosztusabb kialakítás, a finom élek, és a halvány színek mindenképp egy melegséget árasztó, otthonos közeg alappilléreit jelentik.

Bármelyik fürdőszoba bútort is válassza, garantáltan jól jár, hiszen a stílus más, de a minőség ugyan az! Ha kérdése akad termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket elérhetőségeinken!